Stories, not stores.

 

ruimtelijke conceptontwikkeling retail

​EXPERIENCE STORE / ONZE VISIE

Consumenten zijn veranderd, zijn veel online en altijd op de hoogte van de beste aanbiedingen. Voor retailers is het daarom, meer dan ooit van belang, om in te spelen op nieuwe signalen op de (online) markt. Volgens de winkelier is de consument schuw en angstig en durft deze geen geld uit te geven. Maar is dat wel zo? Het is aan de winkeliers om te reageren. De consument verandert, en dus is het aan de winkelier om mee te veranderen.

Activeer de zintuigen in de winkel, om het winkelen terug leuker te maken. Consumenten houden nu eenmaal van de ervaring die winkelen met zich meebrengt.

 

Belangrijk om te weten dat het grootste voordeel van reguliere winkels is, dat de consument de ruimte heeft om het product te ervaren. Hij kan profiteren van een goede service en kennis van de verkoper en hij krijgt de mogelijkheid het product direct mee te nemen.

WERKWIJZE

Brainstormen voor het bekomen van een goed idee is van essentieel belang. Dit zowel voor een commerciëel- als privéproject. Vooraleer wij starten met het ontwerp, stellen wij ons eerst vragen. 'Questions are the answer'...

Door het stellen van vragen stimuleren wij het creatieve proces. Een uniek concept welk het verschil maakt tussen uw collega aanbieders wordt bekomen door out of the box te denken. Creatief denken met steeds de behoeften van uw klant centraal. Aan de hand van moodboards, schetsen en een 3D weergave, werken wij uw concept uit tot in detail.

Moodboards

 

3D

 

 

Algemeen planontwerp

 

Verlichting / Materialen / Detailleringen

 

ONZE VERLICHTING-INSTALLATIES

Wij zoeken steeds met onze lichtadviseur naar creatieve en functionele oplossingen voor een optimaal resultaat. In privé woningen trachten wij een zo natuurlijk mogelijk en gezellige sfeer te creëren. In de retail-sector hechten wij enorm veel belang aan de realistische weergave van de kleuren die wij moeten verkrijgen met onze lichtinstallaties. Dit uiteraard rekening houdend met het vooropgestelde budget en wensen van onze klant.

​DUURZAME MATERIALEN

Het gebruik van duurzame materialen behoort tot de absolute topafwerking van luxe privé-interieurs en luxe boetieks. Steeds met een topafwerking tot in de kleine details.

 

​MINIMALISTISCHE DETAILS​

Unieke details integeren wij op een subtiele manier in onze luxueuze interieurs. 

 

Het plaatsen van indirecte en dimbare lichtpunten, trimless ingewerkte verlichtingsarmaturen.

Alles wordt door onze vakmensen op een deskundige manier geplaatst.

 

​Hoe meer details, hoe groter  onze uitdaging.

All rights reserved 2009-2023 @ OKYO

Logo okyo zwart.png