CELIS NATUURSTEEN 

2019

Natural stone showroom and office 

Lubbeek

André Celis Natuursteen is een afdeling van bouwmaterialen Celis en beschikt over een eigen atelier, waar enkel hoogwaardige natuursteen platen verzaagd worden. Dankzij hun moderne

machines en infrastructuur, leveren ze kwaliteitsproducten af en wordt

er maatwerk geproduceerd op een uiterst vakkundige manier.

Wij kregen van hen de opdracht de renovatie van de showroom, de kantoren, de buitenterrassen en van de binnenpatio met

de aansluitende eetzaal aan te nemen als een totaalproject.

Het nieuwe ontwerp en verbouwing vanaf de afbraak tot en met het leveren van meubilair werd volledig door ons ontwerp- en bouwteam verzorgd.

15INN HOUSE 

2018

Residential - b&b

Olmen

De 15 Inn is een stijlvol gerestaureerde langgevelhoeve in Olmen. Vier ruime gastenkamers, een grote ontvangstruimte, een lekkere keuken, de prachtige tuin en de landelijke omgeving zijn er de ideale ingrediënten voor een geslaagd verblijf. In de 15 Inn kan u terecht voor een kamer met ontbijt, table d’hôtes, feesten, seminaries en vergaderingen.

Voor de gastheer en -vrouw hebben wij het totale privé-gedeelte ontworpen en gerenoveerd. Dit omvatte de uitbouw van de keuken, de vloerwerken met het hergebruik van authentieke plavuizen, de living, het kantoor, de keuken op maat, de vernieuwing van de elektriciteit met de daarbijbehorende nieuwe verlichtingsarmaturen, de trappen, de gerookte eik en de Italiaanse marmer. 

EQUIPE HAIRCARE

2016

hair salon

Sint-Truiden

HAARDEN MACQUOY  

2017

Haarden winkel

Hasselt

OPUZ  

2009

Furniture showroom

Hasselt